Lazat berkrim disukai ramai..

Lazat betul air soya(sila rujuk gambar)
Teh minum air soya berperisa jagung..
Nurul letak..
sedap sgt..
banyak Teh minum..

Keterangan:

Gambar 1
Comel tak?
Takde talent agent nak amik Teh jadi model iklan?
Beserta bekalan susu soya unlimited seumur hidup...
hehe...

Gambar 2
Lap mulut..
Air soya melekat kat bulu pipi..

Gambar 3
Lap mulut lagi..
Tapi ni betul2 lap..
sampai bersih..
Sebab air soya dah abis dah...

Aksi Candid!

Mana kuaci ni.. Abang Seli makan sorang, mana part Teh nye??

Ni Tam.. Teh ngan Tam asal jumpe mesti nak bergaduh

Sejuknya.. Tumpang selimut sket..

Seksi x Teh lps mandi?? Bulu pun basah lg.. mcm hedgehog kan..

Pdn muka aku.. Orang ngemas nak ngemas gak.. sudahnya duduk la dlm plastik nie..

video
Sesi tarik kain tudung Nurul..

Semalam.. Teh sejuk sgt kene mandi ngan abg seli..
Tp Teh pn xlama sgt dah xmandi.. musukla..
Lps abg seli mandikan segar sket bdn teh nie.. bau pantene lg tau..
Bau teh wangi sgt.. lembut sgt..
dlm hati, mesti abg seli nak bwk teh jenjalan nie..

Teh dpt upah carrot sebab jd bdk baik masa kena mandi.. hehe..

Lepas mandi teh dipakaikan baju pula oleh nurul ngan abg seli.. cantek tau baju tu.. ala2 hawaii gitu.. tapi sayangla.. xmuat dah ngan teh.. uhuhuhuhu.. nak bergaya sket pn xbleh..
nak baju baru.. nak baju baru.. Teh nak baju baru...

Jgn xtau Teh g jenjalan kat Mid Valley tau.. ala yang dkt bangsar tuu..
Abg seli ngan nurul bwk teh g jpe sanak-saudara teh.. ada yang datang dari Holland (Holland Lop), Netherland (Netherland Dwarf), England (English Anggora) dan mcm2 lagi..

Yang English tu siap nak ngorat teh lagi.. tapi teh pemalu.. teh baik.. teh dok senyap jer..

Encem x? Dia nie la nak ngorat teh..

Aritu ada gak pertandingan fancy bunny.. tapi teh xmasuk.. teh xde baju nk pakai.. frust btul teh..
Nie Angel.. Dia nie la yang menang

Nie plak pakai ala2 tentera..

Sedapnya bau oat..

Teh tgk Abang Seli makan..
Teh mintak sikit..
Abang Seli letak oat tuk Teh dalam piring..
Teh makan...
sedap..!

Tapi..Nurul marah..
sebab Teh tumpahkan oat jugak..
sori Nurul..
bulu kat muka Teh ni banyak sgt la..
bulu-bulu ni yg tarik oat tu keluar..

The details as follows:

Organizer:
Beh & Yo Rabbitry

Venue: Mid Valley, Kuala Lumpur

Time Schedule:

Saturday (4/7/2009)
10am ~ 12.30pm: Registration
1pm ~ 4pm: Judging
5pm: Prize Presentation Ceremony


Nurul kata Teh kene mandi hari ni...
bukan sebab Teh comot sgt..
tapi..Nurul kata esok dia nak bawak Teh g Midvalley..
yeay! ada Rabbit Show...
Teh tak masuk contest..
Teh malu la...
Teh nak g jalan-jalan je..
tgk rabbit lain...
Esok Nurul nak mekap Teh comel-comel..
Teh nak pakai baju..
tapi..
baju tu dah tak muat dah..
Teh dah gemok..

Nurul..Abang Seli..!
Teh nak baju baru..!
Teh nak g Midvalley esok..!

Yeay..Abang Seli bawak Teh g Kota Bharu.. hari Jumaat.. Teh suka jalan-jalan.. tapi.. ada satu yg Teh tak suka... lama sangat duk dalam kereta.. lenguh kaki la.. jauh betul Kota Bharu ea.. rasanya ni la perjalanan yg paling jauh yg Teh tempuhi.. ok.. kat bawah ni nak share aksi Teh kat dalam hotel kat Kota Bharu..
Gambar ni Abang Seli snap waktu Teh main-main kat depan office Menteri Besar Kelantan..
Teh ikut Abang Seli g keje..branch tempat keje Abang Seli ni..
kat dgn office MB Kelantan tu..
best lari-lari kat situ..

Yg kat atas ni pulak..
gambar Teh waktu melepak kat dalam Hotel Ridel..
Teh tgk hotel ni cantek..
Teh takut nak poop merata-rata..
Teh poop kat tempat yg Nurul sediakan..
Teh tak buat kotor..
Teh good girl...
Arghh...seronoknya lepak atas katil ni...
selesa betul...
Nurul pesan kat Teh..
sebelum datang sini..
Nurul kata ni hotel 5 star..
so Teh tak boleh create any mess..
masa mula-mula Teh masuk..
terkejut Teh..
cantek..
lebih cantek dari Ridel..
tv dia macam tv kat rumah..tapi,lagi besar dari kat rumah..
kat rumah 32inch tapi kat sini 42inch..
best Teh duk atas katil..tgk tv..
Teh tak poop langsung kat sini..
Teh takut..
Teh poop kat dalam rumah Teh..
eh..lupa nak bagitau..
ni Hotel Renaissance, KB.