Walaupun rupamu tidak ku kenal..



Namun lobang hidungmu tetap menjadi pojaan hatiku!

Teh sekarang dah join nuffnang dah!
ala..yg klik2 iklan tu..
Teh suka..sebab ada iklan2 org letak...itupun kalau teh rajin update blog..hehe..


so..Teh nak rajin2 la...
makanya..pada sesape yg suka gambar Cute Miut Teh nih..silalah klik ye..
nanti Teh klik anda semula..!!!



Selamat Hari Raya!!
Sedikit cerita Teh nak kongsikan dengan semua...
Cerita Teh di Hari Raya...!!


Itu sampul duit raya.. Kat dalamnya ada duit raya Teh..
Haa.. Teh pun dapat duit raya tau..
Nak tau jumlahnya?



Hihihi.. Seringgit jer!
takperla.. ada juga daripada takde langsung..
Duit seringgit boleh beli ape ek?

Teh buat ape dengan duit raya?





Teh gigit dan makanla..!!




Tak tahu nak shopping apa.. Nurul kata
"Haa, ni baru panggil makan duit...!"
Hehehehe... :-)

ada sesiapa lagi nak bagi duit raya kat Teh?




Ada sesiapa yg nak 'date' dgn Teh?

Align CenterNampak kotak tu?

Ye betul..kotak kurma...

Nak makan kurma ni...





video

Umm...Yummy!!!

Nguap!!

Posted in | 1 Comments

Penah tak tengok rabbit nguap??

Ni lah Teh tengah nguap.. nampak gigi arnab.. takut tak tengok Teh? Garang kan? nngaumm!!

Lazat berkrim disukai ramai..

Lazat betul air soya(sila rujuk gambar)
Teh minum air soya berperisa jagung..
Nurul letak..
sedap sgt..
banyak Teh minum..

Keterangan:

Gambar 1
Comel tak?
Takde talent agent nak amik Teh jadi model iklan?
Beserta bekalan susu soya unlimited seumur hidup...
hehe...

Gambar 2
Lap mulut..
Air soya melekat kat bulu pipi..

Gambar 3
Lap mulut lagi..
Tapi ni betul2 lap..
sampai bersih..
Sebab air soya dah abis dah...

Aksi Candid!

Mana kuaci ni.. Abang Seli makan sorang, mana part Teh nye??

Ni Tam.. Teh ngan Tam asal jumpe mesti nak bergaduh

Sejuknya.. Tumpang selimut sket..

Seksi x Teh lps mandi?? Bulu pun basah lg.. mcm hedgehog kan..

Pdn muka aku.. Orang ngemas nak ngemas gak.. sudahnya duduk la dlm plastik nie..

video
Sesi tarik kain tudung Nurul..